Opening dierenweide op 26 juni 2021

20 juni 2021
PERSBERICHT

Opening dierenweide in het Vijvergebied

De dierenweide in het Vijvergebied is klaar. Iedereen is enthousiast. De dieren hebben geen natte poten meer, ze spelen met en op het nieuwe materiaal en hebben zelfs een eigen zwembad en zandbak. Alleen het ingezaaide gras en de vers geplante schaduwboompjes moeten nog groeien. Maar daarop wachten we niet.

A.s. zaterdag 26 juni openen we de weide. Om 14.00 uur is er een formeel fotomomentje. Het stichtingsbestuur, en de dierenverzorgers nodigen iedereen uit om daarbij te zijn. Bij de ingang naast Knop-Op aan de Cornelis de Houtmanstraat te Capelle aan den IJssel. Tot 16.00 uur krijgt iedereen die dat wil een rondleiding, natuurlijk nog steeds in kleine groepjes en op 1,5 meter afstand. Op het terras van Knop-Op kan er worden bijgepraat met een drankje.

Maar ook na de openingsdag kan je dicht bij de dieren zijn. Voorlopig is de dierenweide elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur opengesteld voor iedereen. Zo hebben we veel plezier van en met de dieren. Maar ook kunnen bewoners elkaar ontmoeten bij Knop-Op. Bij mooi weer is het terras open om wat te drinken en andere bewoners te ontmoeten. Gezellig toch?

Tot ziens a.s. zaterdag bij de opening, en de woensdagen erna!