IJspret met een extraatje van de stichting

Wat een geweldige dag, zaterdag 13 februari. Het was prachtig weer om te schaatsen en met elkaar op het ijs te zijn. Zoveel blije gezichten van volwassenen en kinderen. De stichting vond dat er iets extra gedaan moest worden om het nog vreugdevoller te maken voor iedereen. Het idee om gratis warme chocomelk met een koek te gaan uitdelen was snel bedacht en uitgevoerd. De bestuursleden deden het uitdelen en kregen veel complimenten en positieve reacties van de bewoners. Ook werden er veel vragen gesteld over de stichting en de doelstellingen. Wij hadden het enorm naar ons zin om de stichting te promoten en zoveel kinderen en volwassenen een mooie dag te bezorgen.

Om een idee te geven wat er is uitgedeeld
60 liter warme chocolademelk
in 423 bekers
127 stroopwafels
66 speculaaspoppen
64 gevulde koeken
9 liter slagroom

Tevens willen wij aan u bewoners een compliment geven voor het zich houden aan de 1,5 meter Corona afstand en het schoonhouden van het terrein. Alle restanten van verpakkingen en bekertjes werden netjes in de vuilnisbakken gedaan.

Helaas hebben we wel moeten besluiten om de verlichting op het eiland niet aan te zetten toen het donkerder werd. Er is onduidelijkheid over aansprakelijkheid als de verlichting wordt aangezet door de stichting. Indien er iets gebeurt wie is dan aansprakelijk de stichting, de gemeente of is het eigen verantwoordelijkheid. Het bestuur wil dit eerst goed duidelijk en vastgelegd hebben. Het staat in ieder geval als actiepunt op onze agenda.