Een geslaagde inloopavond

Dinsdag 3 november zijn tijdens een twee uur durende inloopavond zo’n 60 omwonenden van het Vijvergebied in Knop-Op geweest.

Onder het genot van een kopje koffie kregen de bewoners van het bestuur en medewerkers van de gemeente een toelichting op de ontwerptekeningen die op een paar tafels lagen. Ter plekke gestelde vragen werden direct beantwoord, en andere vragen of opmerkingen konden op invulformulieren worden achtergelaten. Ook kon de voorkeur worden uitgesproken over de speel- en fitnesstoestellen, en armaturen voor de verlichting rond de vijver.

De bezoekers waren volgens het bestuur en de gemeente erg enthousiast over de uitgewerkte plannen. Ingebrachte wensen of opmerkingen worden waar mogelijk nog in de ontwerpen meegenomen. De definitieve tekeningen worden binnenkort op deze website gepubliceerd.

De werkzaamheden zullen medio december al gaan beginnen. Allereerst met het groen direct rond de vijver. Het groen wordt verwijderd (uiteraard de bomen niet), de gaten in de oever worden gerepareerd, en alles wordt opnieuw beplant. In plaats van het wilde groen komen dan kleurrijke planten. Begin volgend jaar volgt de rest, zoals de nieuwe speel- en fitnesstoestellen en het pannaveld, de visplekken en de verlichting, met als sluitstuk een nieuw okergeel asfaltpad. De werkzaamheden moeten in mei 2022 klaar zijn.

Radio Capelle heeft aandacht besteed aan de inloopavond en wat er zoal gaat gebeuren. Luister hier.